Erikoiskasvohoidot

Pevonia Botanica tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia ihon erikoishoitoihin. Ammattilaisille suunnitellut, tehokkaat erikoistuotteet takaavat näkyviä ja kestäviä tuloksia kosmetologiseen ihonhoitoon. Innovatiiviset valmistusmenetelmät hyödyntävät uusinta teknologiaa ja mahdollistavat puhtaat ja luonnonmukaiset hoitotuotteet, ilman turhia lisäaineita.

LUMINOUS ”C” & ”SEA”
Kirkastava hoito elottomalle ja väsyneelle iholle

Ihon valovanhenemista korjaava hoito sisältää runsaasti tehokasta, kuljettimiin pakattua C-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringolta, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa.

ANTI-FREE RADICALS MASK
Kosteuttava hoito

Ihoa elvyttävä ja ihon kimmoisuutta palauttava aromaattinen erikoishoito kasvoille. Ylellinen kasvohieronta A-vitamiinilla ja mandariinin eteerisellä öljyllä ravitsee ihoa ja kirkastaa sitä. Ihoa soluhapettumiselta suojaava erikoishoitonaamio elvyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman.

RS2 MASK
Couperosa-ihon hoito

Couperoottisen ja punoittavan ihon hoitoon kehitetty hoitolinja vähentää ihon kuumotusta ja vahvistaa ihoa. Tuotteet on suunniteltu vahvistamaan ihon kapillaareja ja laskemaan ihon punoitusta sekä vahvistamaan ihon rakennetta.

POWER REPAIR
Anti-Age -hoito ikääntyvälle iholle

Ihon ikääntymisen merkkejä hoitavat tuotteet sisältävät merestä (kaloista) saatavaa kollageenia ja elastiinia sekä lohen mädistä valmistettua d.n.a-aktiiviainetta. Kollageeni kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vahvistaa sen rakennetta ja vastustuskykyä, elastiini kiinteyttää ihoa ja d.n.a. supistaa ihohuokosia tehden siten ihosta kiinteämmän ja tasaisemman.

LUMAFIRM
Kiinteyttävä kasvohoito ikääntyvälle iholle

Tämä kasvojen erikoishoito kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Durra kiinteyttää ihoa, diasetyyliboldiini kirkastaa ihoa ja kombutsa suojaa ihoa soluhapettumiselta. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon.

MICRO-RETINOL
Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle

Micro-Retinol on uudenlainen ihon kuorintakäsittely. Hoito sopii yli 30-vuotiaille, kun iän myötä ihon uusiutuminen ja sen kyky korjata jo syntyneitä vaurioita ihossa hidastuu merkittävästi. Erityisesti hoito sopii ihon valovaurioiden hoitamiseen. Micro-Retinol tasoittaa ihoa ja madaltaa juonteita sekä arpia ja siksi se sopii hyvin myös aknen jälkitilan hoitamiseen.

STEM CELLS

Uuden sukupolven erikoiskasvohoito ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaalta.