Vartalohoidot

Vartalohoidot

Vartalon ihon perushoitoon Pevonialta löytyy laaja valikoima erilaisia ammatti-  ja kotihoitotuotteita.

Preserve Body Moisturizer on tehokkaasti vartalon ihoa kosteuttava ja ravitseva, miedon tuoksuinen vartalovoide. Dry Oil Body Moisturizer, ihoa ravitseva kuivaöljy sisältää macadamiapähkinää ja aloe veraa. Laventeli ja kamomilla rauhoittavat jatasapainottavat kehoa ja mieltä. Smooth and Tone Body Svelt Cream on tehokas selluliittivoide, joka hoitaa vartalon ihon ongelmia vihreän kahvin, rakkolevän ja guaranan voimin. Pehmeillä jojobansiemenvaharakeilla kuoriva  Silky Skin Body Scrub –vartalonkuorinta tasoittaa ja puhdistaa ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Kuorinta sisältää salvia, rosmariinin ja sitruunan eteerisiä öljyjä.

GREEN COFFEE BODY WRAP
Selluliitthoito (paikallishoito)

Tehokas selluliittihoito vartalolle. Vihreän kahvin sisältämä klorogeenihappo stimuloi rasva-aineenvaihduntaa muuttaen rasvaa energiaksi.

WATER LILY SOOTHING BODY MASK
Kosteuttava vartalohoito

Kosteuttavaa lumpeenkukkauutetta, ihoa elvyttävää proliinia ja rauhoittavaa vihreää teetä sisältävä tehokosteuttava vartalonaamio. Voidaan käyttää veden tai aromaterapiaöljyn kanssa hierontaan ja myös jättää iholle.

LUMAFIRM LIFT ’N’ GLOW BODY TREATMENT
Kiinteyttävä vartalohieronta (80 min)

Tämä vartalon erikoishierontahoito kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Durra kiinteyttää ihoa, diasetyyliboldiini kirkastaa ihoa ja kombutsa suojaa ihoa soluhapettumiselta. Hoidossa yhdistyvät tehokas, tavoitteellinen hieronta sekä rentouttava ja aromaattinen vartalonaamiohoito. Täydellinen vastaus tämän päivän spa-kuluttajien toiveisiin; tehoa ja rentoutusta samassa hetkessä. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon.

DE-AGING YOGURT BODY WRAP TREATMENT, MANGO-PASSION
Ravitseva ja kiinteyttävä vartalohoito

Trooppisten hedelmien tuoksuiset, ylelliset vartalohoidot vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan.

DE-AGING CRÈME FRAICHE BODY WRAP TREATMENT, PAPAYA-PINEAPPLE
Virkistävä, nesteitä poistava vartalohoito

Trooppisten hedelmien tuoksuiset, ylelliset vartalohoidot vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan.

PEVONIA BOTANICA TROPICAL POLISH TREATMENT
Kiinteyttävä ja virkistävä vartalokuorinta

Trooppisten hedelmien tuoksuinen, ylellinen vartalokuorinta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan.

PEVONIA BOTANICA TROPICAL MASSAGE
Anti-age -hieronta vartalolle

Trooppisten hedelmien tuoksuinen, ylellinen vartalohieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan.

2018-06-08T14:03:44+03:00