Pevonia Botanica on luonnonmukaisen ihonhoidon parhaimmistoa menestyksekkäissä hoitoloissa ympäri maailmaa.  Tarjolla on hemmottelevien ja tehokkaiden hoitojen myös laaja valikoima  kotihoitotuotteita, joiden avulla on helppo ylläpitää ihon hyvinvointia.  Tuotteiden sisältämien vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat huomattavasti suuremmat kuin edullisessa ns. markettikosmetiikassa.

Kasvojen hoitoon löytyy kaikki tarvittavat puhdistustuotteet, voiteet ja seerumit eri ihotyypeille sekä omat tuotteensa niin teini-ikäiselle kuin ikääntyvällekin iholle.  Silmänympärysiho, huulet ja dekoltee ovat herkkiä ihoalueita, joita varten Pevonialta löytyy omat erityishoitotuotteet.

Puhdistus, kuorinta ja kosteutus ovat tärkeitä perusasioita myös vartalon ihon hoidossa.  Vartalotuotteissa on huomioitu erilaisten ihotyyppien tarpeet, ja ne jättävät iholle ylellisen, hemmotellun tunteen.

Pevonia-tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia ainesosia tai hajusteita, vaan tehokkaat ominaisuudet ja miellyttävät tuoksut ovat peräisin luonnosta ja ne on viimeistelty ainutlaatuisella teknologialla.

Pevonia-tuotteita on saatavana yksinoikeudella vain valikoiduista Pevonia-hoitoloista, joissa koulutetut, ammattitaitoiset kosmetologit osaavat suositella asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia, ihotyypin mukaisia tuotteita ja hoitoja. Katso sinua lähin Pevonia-hoitola täältä.