Peruskasvohoidot

Peruskasvohoidot

Pevonia Botanica –ihonhoitotuotteet vastaavat tämän päivän kuluttajan vaatimuksiin. Tuotteet ovat luonnonmukaisia ja ne on valmistettu luontoa kunnioittaen. Puhtaat ja korkealuokkaiset luonnon raaka-aineet hoitotuotteissa ilman turhia lisäaineita takaavat hyviä hoitotuloksia sekä hoitolassa että kotona.

DRY SKIN LINE
Kuivaiho

Kuivan ihon hoitotuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Ne estävät ihon kuivumista ja hilseilyä vieden vaikuttavat aineet syvemmälle ihoon kuljettaen tarpeellisia lipidejä kaikkiin ihon pintakerroksiin. Ihosta tulee kimmoisampi ja tasaisempi, ja siinä säilyy hyvä vastustuskyky.

COMBINATION SKIN LINE
Sekaiho

Sekaihon hoitotuotteet tasapainottavat ihon talineritystä tehokkaasti. Hoito puhdistaa ihoa liiallisesta talista ja ehkäisee epäpuhtauksien kertymistä ihoon. Se myös tuo riittävästi kosteutta kuivemmille ihoalueille. Iho on raikkaan ja tasaisen tuntuinen.

SENSITIVE SKIN LINE
Herkkä iho

Herkkä iho kaipaa kosteutta ja rauhoitusta. Pevonian herkän ihon hoitolinja kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ehkäisten ihon ärtymistä ja kutinaa. Oikealla yhdistelmällä kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita sekä iholle tarpeellisia lipidejä iho säilyy kimmoisana ja vastustuskykyisenä.

2018-06-08T13:55:54+03:00