Kylpylähoidot

Kylpylähoidot

Pevonia Botanica sarja on käytössä ympäri maailmaa ylellisimmissä spa- ja kylpyläkonsepteissa. Sarja on kehitetty 90-luvun alkupuolella, kun maailma koki suurimman spa-brändien nousun. Tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja samalla, kun ne hoitavat kehoa ja ihoa. Eteeriset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä ja ylelliset, uusimmalla teknologialla valmistetut hoitotuotteet hemmottelevat tuntoaistia ja tuovat ainutlaatuisia hoitotuloksia. Pevonian Botanican tuotteilla luodaan unohtumattomia spa-elämyksiä, aina uudelleen ja uudelleen.

PEVONIA BOTANICA AROMATHERAPY FACIAL
Aromaterapiahoito kasvoille

Hoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä silottaa juonteita rentouttamalla kasvojen ilmelihaksia. Ihotyypin mukaan valitut eteeriset öljyt hoitavat kasvojen ihoa ja eteeriset hierontaöljyt vartalolle rentouttavat ja tasapainottavat kehoa ja mieltä. Suositellaan erityisesti stressin oireiden hoitoon.

PEVONIA BOTANICA AROMATHERAPY EXPERIENCE
Aromaterapiahoito kasvoille ja vartalolle

Täydellinen hoitokokonaisuus kehon ja mielen tasapainoon ja stressin lievitykseen. Aromaterapeuttinen suolakuorinta vartalolle puhdistaa ihoa ja elvyttää ihon solu-uusiutumista, lumpeenkukka-aromaöljyhieronta kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Virkistävä kasvohoito kirkastaa ihoa ja kosteuttaa sitä. Hoitoöljyt valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

2018-06-08T14:06:47+03:00